erbjudande

Grands konferens

Välkommen till en personligare konferensupplevelse på västkustens vackraste ö. Med 23 individuellt inredda rum, historisk miljö, personlig service och en välrenommerad restaurang av hög klass, levererar vi en personligare och mysigare konferensupplevelse med god mat och härliga aktiviteter i fokus. Vi hjälper er att göra konferensen komplett utefter era specifika önskemål och ser till att varje gäst känner sig som hemma.

Vare sig ni vill arbeta ostört i uppfriskande skärgårdsmiljö eller är ute efter en oförglömlig upplevelse som en fartfylld tur med RIB-båt eller en äkta västkustmiddag. Säg bara vad ni önskar, så ser vi till att uppfylla det!

Rekomenderade aktiviteter

Skaldjursfiske

Skaldjursfisket med kräftor och krabbor är västkustens absoluta specialitet! På turen som går ut kring Marstrand och Åstol får du lära dig att dra upp tinor, agna rensa och lägga tillbaka burarna. Efter allt slit bjuds det på Ostron och bubbel. 

Antal deltagare: 6 och uppåt

Tidsåtgång: ca 2h

 

Historisk stadsvandring

Vandra runt i Marstrands vackra stad med anor från 1100-talet. Högst uppe
på ön vakar Carlstens Fästning, känd för Lasse-Maja och hans fängelsehåla, för kanoner, fester och vidunderlig utsikt. Intill Grand Hotel ligger det pampiga Rådhuset som började byggas redan 1644, Bohusläns äldsta stenhus. Där har domstolen haft sitt säte och i källaren har häxor suttit inspärrade i väntan på dom och avrättning. Om detta och mycket mer får ni höra under rundturen kring de bebyggda delarna av Marstrandsön.

Aktivitetstyp: Kunskap
Antal deltagare: 1 och uppåt Tidsåtgång: ca 1 h

ostronskola & bubbel

Följ med oss på vår ostronskola och ta del av kunskap hur ostron odlas på Sveriges västkust. Ni får lära er allt om ostron, ta del av knepen hur man öppnar dem samt provsmaka läckerheterna tillsammans med ett glas utsökt bubbel!

Aktivitetstyp: Kunskap
Antal deltagare: 8 och uppåt
Tidsåtgång: ca 1,5 Tim