erbjudande

Hela hotellet - för er själva!

Ensamrätt

Har du drömt om att få ett helt hotell bara för dig själv och dina kollegor? Hos oss är det möjligt! Vi vågar påstå att vi är det perfekta hotellet för en grupp på 20-46 personer. Du kan boka alla våra 23 rum och på köpet är ni ensamma på hotellet. Här kan Ni röra er fritt utan att behöva ta hänsyn till andra. Och det bästa av allt- Vi anpassar oss helt och hållet efter dig och Dina kollegor. 

Rekomenderade aktiviteter

grands matlagningsskola

Tillaga kvällens meny tillsammans med vår erfarna kock. Ni får hjälp att själva tillaga middagen som skall avnjutas i vår restaurang. Låt oss tipsa om hur matlagningen blir ett nöje, lägg expertknepen på minnet och servera överraskande utsökta middagar till familj och vänner.

Aktivitetstyp: Kunskap
Antal deltagare: 6 – 12
Tidsåtgång: ca 1-2 Tim matlagning. Därefter serveras ni den meny Ni lagat i vår restaurang

Grands vinprovning

De flesta har sina favoriter om vilka viner som är godast till maten eller desserten men visst är det alltid roligt att lära sig mer. Vår mycket kunniga och vinpassionerade källarmästare Anders delar gärna med sig av sina kunskaper och bjuder på en trevlig stund. 

Aktivitetstyp: Kunskap
Antal deltagare: 6 och uppåt
Tidsåtgång: ca 1h

Pater Noster med ostronskola och bubbel

Besök Hamneskär & Pater Noster under en kort utflykt och låt dig inspireras av utsikten och de goda smakerna, smaka ostron och bubbel i fyrens lanternin, sjöboden eller på bryggan. Ni får ta del av en kort historisk guidning om denna vackra plats, fyrbesök ingår. All utrustning ingår (flytoveraller, mössa, googles)

Aktivitetstyp: Upplevelse, RIB-båt
Antal deltagare: 8 och uppåt
Tidsåtgång: ca 1-2 Tim