erbjudande

Hyr hela Hotellet -

Ensamrätt

Vissa beslut gör sig bäst inom fyra väggar. Hos oss kan ni skissa på framtidens strategier utan oro för nyfikna öron. Arbeta ostört under dagen och fortsätt diskussionerna över en välförtjänt middag i vårt Chambre Separée. Hotellet disponerar ni precis som ni önskar, utan att behöva ta hänsyn till andra nyfikna gäster.

Pris: 46.000 kr exkl. moms

I konferenspaketet ingår två konferensrum och 23 enkelrum med helpension inkl. förmiddagskaffe och smörgås, konferenslunch, eftermiddagskaffe och 3-rätters konferensmiddag samt frukostbuffé. Är ni fler än 23 personer tillkommer 499 kr/pers för dubbelrum.

Rekomenderade aktiviteter

Hummerfiske (start september)

Vattnet runt Marstrand är erkännt för sitt fina hummer och skaldjursfiske. Du får uppleva både den vackra skärgårdsmiljön och fisket på nära håll, och man behöver inte vara inbiten fiskare för att fascineras. Ni själva får dra upp tinorna från botten, rensa burarna (förhoppningsvis med fångst i) och sist men inte minst agna om för att sätta tillbaka buren på sin rätta plats.

Antal deltagare: 4 och uppåt 

Tidsåtgång: ca 2-3 h 

Pris: 795 pp inklusive kaffe & fika på båten

hamnfärjan ii

Åk en guidad tur med Hamnfärjan II inom Marstrands hamn och Albrektsunds Kanal. Färjan är en av få elektriskt drivna färjor i världen och trafikerade hamnen fram till juni 1985. ”Spårvagnen” ägs idag av en ideell förening och fick sitt namn ifrån turisterna från Göteborg – sannolikt p g a den blå färgen och likartad teknik som påminde om en spårvagn. Ca 8 miljoner passagerare har åkt med Hamnfärjan II under sin aktiva tid i tjänst.

Tid: ca 1 timma alt. som en transport över sundet.

Kontakta oss för offert

paddla kajak

Marstrand är ett paradis när det kommer till att paddla kajak. Du kommer nära djurlivet och det är inte ovanligt att en nyfiken säl tittar upp över ytan. I priset ingår kajak, kapell, flytväst och instruktion.

Antal: minst 8 pers.

Vad ingår: all utrustning, baguette, dryck och följebåt.

Tid: 3-4 tim

Tid på året: hela året.

Antal: minst 8 pers
Vad ingår: all utrustning, baguette, dryck och följebåt
Tid: 3-4 tim
Tid på året: hela året

sälsafari

Toppa konferensen med en härlig skärgårds- & naturupplevelse. Ni kliver i båten vid Kungatrappan nedanför Grand Hotel Marstrand. Båtresan på ca 20 minuter går ut till det yttersta havsbandet sydväst om Marstrand. Där lever en sälkoloni som vi kan komma riktigt nära inpå. Med lite flyt kan Ni se uppåt 50 sälar. 

Tips: Ta med kameran.

Antal: 6 och uppåt

Tidsåtgång: ca 1,5 h

Pris: 495 pp