erbjudande

Klassiker Konferens

Restaurang Tenans klassiker

Grands Klassiker - Gratinerade havskräftor och Oxfilé Africana, rätterna som funnits i vår restaurang Tenan sedan 70-talet. I vår klassikerkonferens får du avnjuta just dessa till middag och allt är tillagat enligt originalreceptet. Middagen avslutas med hemmagjord vaniljglass av finaste Tahitivanilj och säsongens färska bär.

Pris: från 1.895 kr/pers

I konferenspaketet ingår förmiddagskaffe och smörgås, konferenslunch, eftermiddagsfika och 3-rätters klassiker konferensmiddag samt övernattning och frukostbuffé. 

Grands Klassiker – Gratinerade havskräftor och Oxfilé Africana, rätterna som funnits i vår restaurang Tenan sedan 70-talet. Många är de gäster som avnjutit dessa klassiker på vår veranda och i vår klassikerkonferens får du avnjuta just dessa till middag , tillagat enligt originalreceptet.

Rekomenderade aktiviteter

Skaldjursfiske

Skaldjursfisket med kräftor och krabbor är västkustens absoluta specialitet! På turen som går ut kring Marstrand och Åstol får du lära dig att dra upp tinor, agna rensa och lägga tillbaka burarna. Efter allt slit bjuds det på Ostron och bubbel. 

Antal deltagare: 6 och uppåt

Tidsåtgång: ca 2h

 

matchrace kappsegling

Att segla Matchrace är både givande och roligt. Att man seglar på den legendariska matchrace arenan utanför Strandverket gör inte saken sämre. Inga förkunskaper krävs, en instruktör per båt samt all utrustning (flytvästar och seglarbyxor) ingår. 

Antal: 8 och uppåt

Tid: 2-3 tim

 

Grands vinprovning

De flesta har sina favoriter om vilka viner som är godast till maten eller desserten men visst är det alltid roligt att lära sig mer. Vår mycket kunniga och vinpassionerade källarmästare Anders delar gärna med sig av sina kunskaper och bjuder på en trevlig stund. 

Aktivitetstyp: Kunskap
Antal deltagare: 6 och uppåt
Tidsåtgång: ca 1h