Vällagat & välrenommerat

Restaurang Grand Tenan är ett välkänt begrepp på Västkusten. Klassiker som Oxfilé Africana och Tenans gratinerade kräftor har genom åren varit en självklarhet, men här serveras även vällagad à la carte.

boka bord

Påskfirande

Till påsk är det återigen dags att slå upp portarna till vår restaurang Tenan. Det bjuds på en 3-rätters påskmeny samt à la carte.

Vi har öppet långfredag och påskafton från kl 18.30

Välkommen ut!

Vår meny

I köket på Tenan är det köksmästare Alexander Stärnerz som står för smakerna.
Alexander brinner för att laga god mat från grunden, hitta udda detaljer och hantera råvaror i säsong på bästa sätt. På vår meny går nya trender sida vid sida med moderna och ibland något lekfulla tolkningar på klassiska rätter. Här gäller höga smaker, finess och en bestående kärlek till hantverket.

Hjärtligt Välkomna!

Verandabaren

Nytt för i år är att Tenan blivit med ny bar - på verandan. Här kan du ta en drink, äta något smått, tjattra, hänga, läsa tidningen eller bara njuta av ett gott glas vin. För den som vill vara något mer mer anonym, slippa dagsljus, ta några danssteg och sjunga med i skön musik så finns den legendariska "Grandbaren" såklart kvar.

Välkommen in!

chambre saparée – lite mer avskilt

Är ni ett litet sällskap som vill äta lite mer enskilt och kanske fira något särskilt så finns vårt chambre separée. Litet, gemytligt och plats för 24 personer.

meny nostalgi – oxfilé africana och tenans gratinerade kräftor

Skrivet i sten eller snarare på menyn sedan 70-talet är då sannerligen dessa klassiker - gratinerade havskräftor och oxfilé africana. Rätterna har en självklar plats på menyn och för mångas smaklökar innebär ett besök på Tenan ren och skär nostalgi.