Vällagat & välrenommerat

Restaurang Grand Tenan är ett välkänt begrepp på Västkusten. Klassiker som Oxfilé Africana och Tenans gratinerade kräftor har genom åren varit en självklarhet, men här serveras även vällagad à la carte.

boka bord

restaurangens öppettider

À la carte

Alla dagar från 18.30

Boka bord på 0303-603 22 eller klicka på länken nedan.



verandan – smakfull utsikt

Verandan, med härlig utsikt ner mot hamnen, har plats för 100 gäster. Härifrån kan du följa båtarna som lägger till och se folkvimlet längs gågatan nedanför Paradisparken.

meny nostalgi – oxfilé africana och tenans gratinerade kräftor

Skrivet i sten eller snarare på menyn sedan 70-talet är då sannerligen dessa klassiker - gratinerade havskräftor och oxfilé africana. Rätterna har en självklar plats på menyn och för mångas smaklökar innebär ett besök på Tenan ren och skär nostalgi.

chambre saparée – lite mer avskilt

Är ni ett litet sällskap som vill äta lite mer enskilt och kanske fira något särskilt så finns vårt chambre separée. Litet, gemytligt och plats för 24 personer.

vinkällaren – åren som varit

För den som vill fira något särskilt dukar vi gärna upp i vinkällaren. Här finns dammiga årgångsviner och plats för 12 livsnjutare.

grandbaren

Vår bakficka - Grandbaren är en mysig bar i klassisk seglarmiljö. En självklar samlingsplats för såväl tillresta båtentusiaster som för Marstrandsborna själva. Bardisken består av ett 100 år gammalt roder och när mörkret faller bjuds det på skön musik och spontandans.

ÖPPETTIDER

Måndag – lördag från kl 18.30 

Under båtmässan Söndag 28/8 extraöppet från kl. 18.30