Vällagat & välrenommerat

Restaurang Grand Tenan är ett välkänt begrepp på Västkusten. Klassiker som Oxfilé Africana och Tenans gratinerade kräftor har genom åren varit en självklarhet, men här serveras även vällagad à la carte.

boka bord

vårt mysiga julbord

Varmt välkommen till vårt stämningsfulla julbord. I paradisparken serveras rykande het glögg framför eldarna och julbordet står uppdukat i köket bland levande ljus. Hos oss är julbordet på riktigt och vår köksmästare Alexander lagar allt från grunden. Den goda snapsen kryddar vi givetvis själva.

Vårt julbord serveras alltid fredagar och lördagar i perioden 24/11-22/12.
För förfrågningar på veckodagarna kontakta receptionen på 0303-603 22 eller info@grandmarstrand.se

Priser:
Vardagar 545 kr
Fredag & lördag kväll 745 kr
Lördag eftermiddag 595 kr

nyårssupé

Nyårsfirandet på Marstrand har kommit att bli en riktigt fin tradition.
På Grand firar vi med en 5-rätters nyårssupé av högsta klass och vid tolvslaget lyser ett praktfullt fyrverkeri upp himlen. Festligheterna fortsätter sedan med spontandans i vår bar.

Är ni ett större sällskap slå oss en signal på 0303-603 22 eller info@grandmarstrand.se så hjälper vi er med en reservation.

chambre saparée – lite mer avskilt

Är ni ett litet sällskap som vill äta lite mer enskilt och kanske fira något särskilt så finns vårt chambre separée. Litet, gemytligt och plats för 24 personer.

vinkällaren – åren som varit

För den som vill fira något särskilt dukar vi gärna upp i vinkällaren. Här finns dammiga årgångsviner och plats för 12 livsnjutare.

meny nostalgi – oxfilé africana och tenans gratinerade kräftor

Skrivet i sten eller snarare på menyn sedan 70-talet är då sannerligen dessa klassiker - gratinerade havskräftor och oxfilé africana. Rätterna har en självklar plats på menyn och för mångas smaklökar innebär ett besök på Tenan ren och skär nostalgi.

verandan – smakfull utsikt

Verandan, med härlig utsikt ner mot hamnen, har plats för 100 gäster. Härifrån kan du följa båtarna som lägger till och se folkvimlet längs gågatan nedanför Paradisparken.

RESTAURANGENS ÖPPETTIDER

Julbord 24/11-22/12

Nyårsafton 31/12 från kl. 18.30