erbjudande

Ledninsgruppsmöte

Många ledningsgrupper väljer att komma till just oss på Grand Hotel. Ett ledningsgruppsmöte kräver fullt fokus och smidig service runt omkring. Vi håller full koll och ser till att mötet flyter på smidigt samtidigt som gästerna får uppleva riktigt god mat, bra viner och service av hög klass. 

 

 

 

Många är de ledningsgrupper som väljer att komma till just oss. Ett ledningsgruppsmöte kräver fullt fokus och smidig service runt omkring. Vi håller full koll och ser till att mötet flyter på smidigt samtidigt som gästerna får uppleva riktigt god mat, bra viner och service av hög klass. Behöver Ni skissa på framtidens strategier utan oro för nyfikna öron finns det möjlighet att abonnera hela hotellet. Då disponerar Ni Hotellet precis som ni önskar, utan att behöva ta hänsyn till andra nyfikna gäster. Ledningsgruppemöten är vår specialité, som garanterat blir succé. 

Rekomenderade aktiviteter

matlagningskväll

Tillaga kvällens meny tillsammans med vår erfarna kock. Ni får hjälp att själva tillaga middagen som skall avnjutas i vår restaurang. Låt oss tipsa om hur matlagningen blir ett nöje, lägg expertknepen på minnet och servera överraskande utsökta middagar till familj och vänner.

Aktivitetstyp: Kunskap
Antal deltagare: 6 – 12
Tidsåtgång: ca 1-2 Tim matlagning. Därefter serveras ni den meny Ni lagat i vår restaurang

Pater Noster med ostronskola och bubbel

Besök Hamneskär & Pater Noster under en kort utflykt och låt dig inspireras av utsikten och de goda smakerna när vi njuter av ostron och bubbel.  All utrustning ingår (flytoveraller, mössa, googles)

Aktivitetstyp: Upplevelse, RIB-båt
Antal deltagare: 8 och uppåt
Tidsåtgång: ca 1-2 Tim

Skaldjursfiske

Skaldjursfisket med kräftor och krabbor är västkustens absoluta specialitet! På turen som går ut kring Marstrand och Åstol får du lära dig att dra upp tinor, agna rensa och lägga tillbaka burarna. Efter allt slit bjuds det på Ostron och bubbel. 

Antal deltagare: 6 och uppåt

Tidsåtgång: ca 2h

 

matchrace kappsegling

Att segla Matchrace är både givande och roligt. Att man seglar på den legendariska matchrace arenan utanför Strandverket gör inte saken sämre. Inga förkunskaper krävs, en instruktör per båt samt all utrustning (flytvästar och seglarbyxor) ingår. 

Antal: 8 och uppåt

Tid: 2-3 tim