En spektakulär vistelse

Hos oss bor du kungligt. Hotellets 23 rum är individuellt möblerade och omsorgsfullt renoverade för att behålla den tidsenliga charmen. Flera är sviter med både balkong, kakelugn och vidunderlig havsutsikt. Badrummen är klassiskt inredda i vitt och mässing och de flesta har dessutom badkar - precis som vid sekelskiftet. Efter en härlig dag på Marstrand sover du gott i våra sköna sängar!

balkongrum – romantiskt rött

Detta vackra rum är speciellt av flera anledningar. Rummet är helt inrett i rött och har egen balkong, perfekt för en stunds avkoppling.

balkongrum – förtrollande vy

I detta blå balkongrum sägs det att Kung Oscar II:s närmsta vänner brukade vistas. Härifrån kan du blicka ut över Paradisparken och Kungatrappan där Oscar II gick iland då han besökte Marstrand.

balkongrum – förväntansfullt avkopplande

Detta gula balkongrum är klassiskt inrett i sekelskiftesstil. Här finns en vacker kakelugn och från den gemensamma balkongen kan du njuta av soluppgången i trevligt sällskap.

svit – anrik tillbakablick

Våra härliga tvårumssviter är extra rymliga och stilfullt inredda. Här blir du påmind om den anrika kungatiden på Grand Hotel Marstrand. Vi har sex sviter att tillgå och högst upp i det högra tornet ligger minisviten.

tornrum – vidunderlig utsikt

Från våra förtjusande tornrum har du en praktfull utsikt över hamnen och Paradisparken. I vänstra tornet finns hotellets nyaste rum som är inrett i modern stil.