En spektakulär vistelse

Hos oss bor du kungligt. Hotellets 23 rum är individuellt möblerade och omsorgsfullt renoverade för att behålla den tidsenliga charmen. Flera är sviter med både balkong, kakelugn och vidunderlig havsutsikt. Badrummen är klassiskt inredda i vitt och mässing och de flesta har dessutom badkar - precis som vid sekelskiftet. Efter en härlig dag på Marstrand sover du gott i våra sköna sängar!

Oscar den II rum

Detta vackra rum är speciellt av flera anledningar. Rummet är helt inrett i rött och har egen balkong, perfekt för en stunds avkoppling.

balkongrum – förtrollande vy

Ifrån våra balkongrum kan du blicka ut över Paradisparken och Kungatrappan där Oscar II gick iland då han besökte Marstrand. Samtliga balkongrum är individuellt inredda och finns på våning 1 och 2.

Drottning Sofias svit

Drottning Sofias svit, även kallad bröllopssviten är perfekt för dig som vill fira något extra. Sviten går i gröna och ljusa vackra toner, har ett separat vardagsrum med matplats och egen liten balkong.

svit – anrik tillbakablick

Våra härliga tvårumssviter är extra rymliga och stilfullt inredda. Här blir du påmind om den anrika kungatiden på Grand Hotel Marstrand. Vi har fem sviter att tillgå och dessa passar dig som önskar bo lite större eller dig som kommer med barn och önskar få plats med en eller två extrasängar på rummet.

tornrum – vidunderlig utsikt

Från våra förtjusande tornrum har du en praktfull utsikt över hamnen och Paradisparken. I vänstra tornet finns hotellets nyaste rum som är inrett i modern stil.