Ribtur och middag på Tenan

Visa upp det bästa av västkusten!

Bjud dina kunder, kollegor, samarbetspartners eller vänner på en riktigt vällagad och härlig middag i vår restaurang Tenan. I vårt paket Ribmiddag sätter vi guldkant på upplevelsen och hämtar er med ribbåt i Göteborgs Hamn. Väl framme avnjuter ni en trevlig middag på Tenans veranda och när det är dags att avsluta väntar en abonnerad buss som tar er tillbaka till Göteborg. 

I paketet ingår: 
Upphämtning med Ribbåt i Göteborgs hamn
Fördrink i vår paviljong vid ankomst
3-rätters middag på vår restaurang Tenans veranda

 

Skaldjursfiske

Skaldjursfisket med kräftor och krabbor är västkustens absoluta specialitet! På turen som går ut kring Marstrand och Åstol får du lära dig att dra upp tinor, agna rensa och lägga tillbaka burarna. Efter allt slit bjuds det på Ostron och bubbel. 

Antal deltagare: 6 och uppåt

Tidsåtgång: ca 2h

 

Rib Pubrunda med 3 stopp

Ta med kollegorna ut på en fartfylld ribbåts tur genom trånga passager och via oerhört vackra platser i västkustens fantastiska skärgård. Vi tar tre stopp på vägen för en svalkande öl. All utrustning & försäkringar ingår. (Flytoveraller, mössa, googles) Rutt alt: Åstol, Klädesholmen, Kyrkesund, Pater Noster

Aktivitetstyp: Upplevelse, RIB-båt
Antal deltagare: 8 och uppåt
Tidsåtgång: ca 2-2,5 Tim

Pater Noster med ostronskola och bubbel

Besök Hamneskär & Pater Noster under en kort utflykt och låt dig inspireras av utsikten och de goda smakerna när vi njuter av ostron och bubbel.  All utrustning ingår (flytoveraller, mössa, googles)

Aktivitetstyp: Upplevelse, RIB-båt
Antal deltagare: 8 och uppåt
Tidsåtgång: ca 1-2 Tim

Havsfisketur

Med välutrustade sportfiskebåtar och skickliga skeppare tar det inte långt tid innan det börjar rycka i era fiskespön och smilgroparna blir allt större! Vanliga fångster på dessa turer är Torsk, Gråsej, Makrill, pigghaj. All utrustning ingår (fiskespö, flytoveraller, mössa)

Aktivitetstyp: Upplevelse, båttur
Antal deltagare: 6 och uppåt
Tidsåtgång: ca 2-4 Tim

matchrace kappsegling

Att segla Matchrace är både givande och roligt. Att man seglar på den legendariska matchrace arenan utanför Strandverket gör inte saken sämre. Inga förkunskaper krävs, en instruktör per båt samt all utrustning (flytvästar och seglarbyxor) ingår. 

Antal: 8 och uppåt

Tid: 2-3 tim

 

sälsafari

Toppa konferensen med en härlig skärgårds- & naturupplevelse. Ni kliver i båten vid Kungstrappan nedanför Grand Hotel Marstrand. Båtresan på ca 20 minuter går ut till det yttersta havsbandet sydväst om Marstrand. Där lever en sälkoloni som vi kan komma riktigt nära inpå. Med lite flyt kan Ni se uppåt 50 sälar. 

Tips: Ta med kameran.

Antal: 6 och uppåt

Tidsåtgång: ca 1,5 h

 

Hummerfiske (start september 2020)

Vattnet runt Marstrand är erkänt för sitt fina hummer och skaldjursfiske. Du får uppleva både den vackra skärgårdsmiljön och fisket på nära håll, och man behöver inte vara inbiten fiskare för att fascineras. Ni själva får dra upp tinorna från botten, rensa burarna (förhoppningsvis med fångst i) och sist men inte minst agna om för att sätta tillbaka buren på sin rätta plats.

Antal deltagare: 4 och uppåt 

Tidsåtgång: ca 2-3 h 

 

vandra ut

Be oss att packa ner en av era fikastunder i en picknick korg och ge er ut i naturen.
Garanterat friskt och uppiggande och det bästa av allt – frisk luft är gratis.