erbjudande

Grands Julkonferens

Varmt välkommen till vintersköna Marstrand och Grands stämningsfulla jul. I Paradisparken framför hotellet sprakar eldarna och i den vackert upplysta paviljongen serveras rykande het glögg och på vår veranda serveras en dignande julmiddag. Massvis av julens delikatesser i vackra serveringar till ditt sällskap. Här görs allt med mycket kärlek från grunden och den goda snapsen - den kryddar vi själva. Natten tillbringas 4- stjärnigt med en förnimmelse om kungatiden.

Köksmästare Alexander lagar all julmat från grunden och den goda snapsen kryddar vi själva. Mysigt, hVi har givetvis anpassat oss efter rådande läge och erbjuder er extra luftiga lokaler,  utökade städrutiner, enkelrum till bra priser och vi ser till att duka glest till middagen. Allt för att Ni skall känna er trygga vid ert besök hos oss. Är ni mer än 15 personer ger vi er dessutom möjlighet att abonnera hotellet under utvalda dagar. 

Konferera och summera året på ett gnistrande Marstrand. Mysigt, hemtrevligt och genuint beskriver Grands stämningsfulla jul. Här är vackert pyntat, riktigt god hemlagad julmat, egenkryddad snaps och massa kärlek. I Paradisparken framför hotellet sprakar eldarna och i den vackert upplysta paviljongen serveras rykande het glögg. Mysigt, hemtrevligt och genuint – precis så som julen ska vara.