erbjudande

Vinterkonferera i Bohuslän

Det är något speciellt med att konferera vid havet och i Bohuslän på hösten och vintern. Kontrasterna mellan det råa och kalla utomhus och det varma inomhus ger en spännande upplevelse. Njut av lugnet, skärp era sinnen och svetsa ihop kollegorna. 

 

Det är något speciellt med att konferera vid havet och i Bohuslän  under höst och vinter. Kontrasterna mellan det råa och kalla utomhus och det varma inomhus ger en spännande upplevelse. Njut av lugnet, skärp era sinnen och svetsa ihop kollegorna. 

I vårt konferenspaket ingår

Förmiddagskaffe
Konferenslunch
Eftermiddagskaffe
3-rätters middag
Del i dubbelrum
Frukost

Ta gärna en paus i arbetet för en aktivitet. Vår historiska stadsvandring ger frisk luft i kombination med många spännande historier från ön. 

Läs mer om Vinterkonferens i Bohuslän 

 

 

Rekomenderade aktiviteter

Historisk stadsvandring

Vandra runt i Marstrands vackra stad med anor från 1100-talet. Högst uppe
på ön vakar Carlstens Fästning, känd för Lasse-Maja och hans fängelsehåla, för kanoner, fester och vidunderlig utsikt. Intill Grand Hotel ligger det pampiga Rådhuset som började byggas redan 1644, Bohusläns äldsta stenhus. Där har domstolen haft sitt säte och i källaren har häxor suttit inspärrade i väntan på dom och avrättning. Om detta och mycket mer får ni höra under rundturen kring de bebyggda delarna av Marstrandsön.

Aktivitetstyp: Kunskap
Antal deltagare: 1 och uppåt Tidsåtgång: ca 1 h