erbjudande

Superdeal - Aprilkonferens

Möt våren, naturen, havet och inspirationen på Marstrand samtidigt som Ni njuter av ostörd mötestid, god mat och vackra vyer. Under April månad erbjuder vi konferens till ett mycket förmånligt pris. 

Helpension i dubbelrum med förmiddagskaffe, konferenslunch, eftermiddagskaffe och 3-rätters middag samt frukost för endast 2490 kr per person (ordinarie pris 3290)

Erbjudandet gäller för grupper om minimum 15 personer och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 

Kontakta oss här

Rekomenderade aktiviteter

matlagningskväll

Tillaga kvällens meny tillsammans med vår erfarna kock. Ni får hjälp att själva tillaga middagen som skall avnjutas i vår restaurang. Låt oss tipsa om hur matlagningen blir ett nöje, lägg expertknepen på minnet och servera överraskande utsökta middagar till familj och vänner.

Aktivitetstyp: Kunskap
Antal deltagare: 6 – 12
Tidsåtgång: ca 1-2 Tim matlagning. Därefter serveras ni den meny Ni lagat i vår restaurang

ostronskola & bubbel

Följ med oss på vår ostronskola och ta del av kunskap hur ostron odlas på Sveriges västkust. Ni får lära er allt om ostron, ta del av knepen hur man öppnar dem samt provsmaka läckerheterna tillsammans med ett glas utsökt bubbel!

Aktivitetstyp: Kunskap
Antal deltagare: 8 och uppåt
Tidsåtgång: ca 1,5 Tim

Skaldjursfiske

Skaldjursfisket med kräftor och krabbor är västkustens absoluta specialitet! På turen som går ut kring Marstrand och Åstol får du lära dig att dra upp tinor, agna rensa och lägga tillbaka burarna. Efter allt slit bjuds det på Ostron och bubbel. 

Antal deltagare: 6 och uppåt

Tidsåtgång: ca 2h

 

Historisk stadsvandring

Vandra runt i Marstrands vackra stad med anor från 1100-talet. Högst uppe
på ön vakar Carlstens Fästning, känd för Lasse-Maja och hans fängelsehåla, för kanoner, fester och vidunderlig utsikt. Intill Grand Hotel ligger det pampiga Rådhuset som började byggas redan 1644, Bohusläns äldsta stenhus. Där har domstolen haft sitt säte och i källaren har häxor suttit inspärrade i väntan på dom och avrättning. Om detta och mycket mer får ni höra under rundturen kring de bebyggda delarna av Marstrandsön.

Aktivitetstyp: Kunskap
Antal deltagare: 1 och uppåt Tidsåtgång: ca 1 h

matchrace kappsegling

Att segla Matchrace är både givande och roligt. Att man seglar på den legendariska matchrace arenan utanför Strandverket gör inte saken sämre. Inga förkunskaper krävs, en instruktör per båt samt all utrustning (flytvästar och seglarbyxor) ingår. 

Antal: 8 och uppåt

Tid: 2-3 tim

 

Ribtur 3-kamp på öar

I den här aktiviteten tar vi er ut för en fartfylld tur på havet kombinerat med en spännande 3 – kamp. Vanliga stopp är Åstol, Klädesholmen, Pater Noster och Kyrkesund. 

Aktivitetstyp: Upplevelse, RIB-båt
Antal deltagare: 10 och uppåt
Tidsåtgång: ca 2-3 Tim